Ford Transit stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Ford Transit - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Ford Transit

De Ford Transit is de bestelwagen van de Europese divisie van het Amerikaanse automerk Ford. De bus werd gemaakt voor het eerst in 1953 en 40 jaar later waren er 5 miljoen exemplaren van gemaakt. Ondertussen zijn er al 5 verschillende generaties Transits geproduceerd. In 2001 werd het model uitgeroepen tot ‘Van of the Year’. Twee jaar later, in 2003, zou het die titel nogmaals behalen met de nieuwe en kleinere versie: de Transit Connect. De auto wordt gebruikt voor allerlei doeleinden: als bestelwagen, minibus en ambulance. Tevens is de auto ook populair als kampeerauto. Naast pasvorm stoelhoezen Ford Transit verkopen wij ook laadvloermatten, rubber automatten en Velours automatten voor de Ford Transit. Rubber automatten zijn ideaal voor tijdens de natte wintermaanden, vocht en vuil blijven op de mat liggen door de opstaande randen en kunnen zo niet doordringen tot het tapijt van de auto en daardoor de carrosserie beschadigen. De stoelhoes beschermt uw originele bekleding tegen slijtage en tegen vuil of vlekken. Hiermee blijft de waarde van de auto behouden wat gunstig is voor een eventuele latere verkoop.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT