Stoelhoezen bedrijfsauto's | Stoelhoezen voor bedrijfswagens - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Stoelhoezen

Stoelhoezen voor uw auto, waar moet u op letten?

Concreet beschermt een stoelhoes uw autostoel tegen vuil en nattigheid. Bij ons kunt u stoelhoezen per auto vinden die speciaal gemaakt zijn voor uw bedrijfswagen. De stoelhoezen passen bij de wagen en zijn op maat gemaakt voor de wagen zodat ze altijd perfect passen. We hebben in ons assortiment twee soorten stoelhoezen waar u uit kunt kiezen; skai en stof met skai. Al onze stoelhoezen voor uw auto zijn van hoge kwaliteit, hebben twee jaar garantie en kunnen eenvoudig gereinigd worden. Bent u van plan om stoelhoezen voor uw auto te kiezen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Skai stoelhoezen voor uw auto

Wanneer u de Skai hoezen wilt aanschaffen voor uw auto, krijgt u stoelhoezen die 100% passen in uw wagen. U kunt de hoezen eenvoudig monteren en net zo eenvoudig weer verwijderen wanneer ze gewassen moeten worden. De hoezen worden met wasvoorschriften geleverd, indien u deze volgt gaan de hoezen lang mee. Al onze stoelhoezen voor uw auto zijn compatible met airbags en zijn getest in crashtests. Wij garanderen dus niet alleen een hoes die past, maar ook een hoes die veilig is.

Stof met skai stoelhoezen voor in uw wagen

De variant van stof met skai leer is gemaakt van polyester jacquard stof met inzetten van skai leder. Ook deze variant is compatible met airbags en getest in crashtests. U kunt de hoezen eenvoudig monteren in de wagen. De lichtgrijs met donkergrijze stof past in vrijwel elke bedrijfswagen en zal een chique uitstraling geven terwijl de originele bekleding beschermd blijft.

Waarom kiezen voor stoelhoezen in uw auto?

Wanneer een auto of bedrijfswagen veel op de weg is, wordt de bekleding net zoveel getest als de motor. Een gemiddelde autostoel heeft het best zwaar, de levensduur van uw autostoel wordt verkort door zweet, etensresten en stof....

Meer

Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT