Skoda Automatten | Skoda Kofferbakmatten | Rubber Automatten voor Skoda - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Skoda

Maak uw interieur weer als nieuw met onze Luxe Velours automatten voor Skoda. De automatten van automattenopmaat.nl zijn voor uw autotype speciaal op maat gemaakt en worden geleverd inclusief bevestigingssysteem. Daarnaast hebben wij op vooraad 100% originele pasvorm rubber automatten met een opstaande rand waardoor vocht en vuil niet in uw tapijt kunnen trekken. De rubber matten zijn voorzien van een antislip laag waardoor deze niet gaan glijden. Minder bekend maar zeker net zo handig zijn de kofferbakmatten voor Skoda. De kofferbakmat is voorzien van opstaande rand, heeft een antislip profiel aan de bovenzijde waardoor spullen achterin de auto minder gaan schuiven en zijn ook weer speciaal gemaakt voor uw Skoda. Ideaal tijdens de herfst- en winterperiode om uw auto optimaal schoon te houden of wanneer u bijvoorbeeld een hond heeft.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT