Renault Trafic stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Renault Trafic - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Renault Trafic

De Renault Trafic Fourgon is een bestelwagen van de Franse autoconstructeur Renault. De eerste modellen van de Trafic werden verkocht in 1980. Het uiterlijk van de bestelwagen werd meerdere keren opgefrist en de motoruitvoering aanzienlijk verbeterd qua vermogen en verbruik. Sinds 1997 verkocht Renault het model ook onder de namen Opel Arena en Vauxhall Arena. Hedendaags wordt de Renault Trafic ook verkocht als Nissan Primastar en Open Vivaro. CarStyling heeft een breed assortiment wat betreft de Renault Trafic. Pasvorm stoelhoezen Renault Trafic van zeer hoogwaardig kwaliteit, Luxe velours automatten en natuurlijk voor de wintermaanden top kwaliteit Rubber automatten om het vocht en vuil buiten de auto te houden. Tevens bieden wij ook 3 verschillende soorten Laadvloermatten aan. Traanplaat rubber, Top Grip rubber en kunststof laadvloeren. De laadvloermatten zijn ideaal om de laadruimte van uw bestelwagen te beschermen.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT