Renault Kangoo stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Renault Kangoo - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Renault Kangoo

De Renault Kangoo is een MPV en bestelwagen gemaakt door het Franse autobedrijf Renault en is de opvolger van de Renault Express. De auto werd gepresenteerd in 1997. De Kangoo is beschikbaar in 4x4 versies, welke betere grip hebben op slechte wegen. Er is ook een verlengde versie beschikbaar als bestelwagen en ook is er een pick-up, deze wordt echter alleen in Nederland en Zweden verkocht. De kangoo wordt geproduceerd in Maubeuge (Frankrijk) en in Argentinië. CarStyling heeft een breed assortiment wat betreft de Renault Kangoo. Pasvorm stoelhoezen Renault Kangoo van zeer hoogwaardig kwaliteit, Luxe velours automatten en natuurlijk voor de wintermaanden top kwaliteit Rubber automatten om het vocht en vuil buiten de auto te houden. Tevens bieden wij ook 3 verschillende soorten Laadvloermatten aan. Traanplaat rubber, Top Grip rubber en kunststof laadvloeren. De laadvloermatten zijn ideaal om de laadruimte van uw bestelwagen te beschermen.

Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL21ABNA0482124423

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT