Fiat Ducato stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Fiat Ducato - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een bestelwagen uit het middensegment van de Italiaanse fabrikant Fiat. De ducato werd geïntroduceerd in 1981. Een tweede generatie verscheen in 1993 en de derde verscheen in 2006. De Peugeot Boxer en Citroën Jumper zijn dezelfde modellen. Alle drie de bestelauto’s rijden met Fiat motoren. Naast pasvorm stoelhoezen Fiat Ducato verkopen wij ook laadvloermatten, rubber automatten en Velours automatten voor de Fiat Ducato. Rubber automatten zijn ideaal voor tijdens de natte wintermaanden, vocht en vuil blijven op de mat liggen door de opstaande randen en kunnen zo niet doordringen tot het tapijt van de auto en daardoor de carrosserie beschadigen. De stoelhoes beschermt uw originele bekleding tegen slijtage en tegen vuil of vlekken. Hiermee blijft de waarde van de auto behouden wat gunstig is voor een eventuele latere verkoop.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT