Fiat Fiorino Stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Fiat Fiorino - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Fiat Fiorino

Uw auto is een kostbaar bezit en daarom wilt u deze zowel van buiten als binnen in een optimale conditie houden. CarStyling heeft een aantal producten in het assortiment dat u hierbij kan helpen. Zo verkopen wij pasvorm automatten, deze zijn op maat gemaakt voor uw type auto. Een automat biedt bescherming tegen vocht en vuil, waardoor het originele tapijt schoon en droog blijft. U kunt ook kiezen voor een rubber automat met opstaande rand, ideaal voor tijdens de natte wintermaanden. De stoelhoezen voor de Fiat Fiorino zijn pasvorm en zitten daarom mooi over uw bekleding. Bescherm uw stoelen tegen slijtage, verkleuring en vervuiling. Hierdoor kunt u de auto bij eventuele latere verkoop makkelijker verkopen. Minder bekend maar daarom niet minder handig is de kofferbakmat. Ook deze wordt op maat gemaakt, waardoor de vorm naadloos aansluit in uw bagageruimte. Door een antislip profiel voorkomt u tevens dat spullen die achterin liggen gaan schuiven.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT