Mercedes Sprinter stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Mercedes Sprinter - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Mercedes Sprinter

De Mercedes sprinter is een bestelauto gebouwd door de Duitse fabrikant Daimler AG in samenwerking met Volkswagen. Bij Volkswagen resulteerde dit later in de Volkswagen Crafter. De sprinter wordt al geleverd sinds 1995 en volgde hiermee de Mercedes-Benz T1 op. Het model kreeg in 2000 een facelift en vanaf 2006 was er een tweede generatie sprinter. Naast pasvorm stoelhoezen Mercedes Sprinter verkopen wij ook laadvloermatten, rubber automatten en Velours automatten voor de Mercedes Sprinter. Rubber automatten zijn ideaal voor tijdens de natte wintermaanden, vocht en vuil blijven op de mat liggen door de opstaande randen en kunnen zo niet doordringen tot het tapijt van de auto en daardoor de carrosserie beschadigen. De stoelhoes beschermt uw originele bekleding tegen slijtage en tegen vuil of vlekken. Hiermee blijft de waarde van de auto behouden wat gunstig is voor een eventuele latere verkoop.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT