Citroën Nemo Stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Citroën Nemo Van - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Citroën Nemo

Automattenopmaat.nl verkoopt pasvorm stoelhoezen voor de Citroën Nemo. De stoelhoezen zijn duurzaam en comfortabel en hebben een perfecte pasvorm voor een meer permanente oplossing ter bescherming van de bekleding in uw bedrijfsauto. De stoelhoezen zijn eenvoudig en snel te monteren en geschikt voor gebruik van stoelen met airbags. Door het gebruik van stoelhoezen beschermt u de originele bekleding en blijft de waarde van uw auto behouden. De hoezen zijn tevens eenvoudig te reinigen. Ook in ons assortiment zijn de pasvorm automatten. Met pasvorm automatten beschermt u het tapijt in de auto tegen slijten. Doordat het vocht niet kan doordringen blijft ook uw carrosserie beschermd tegen roesten. De rubber kofferbakmat voor de Citroen Nemo heeft een opstaande rand waardoor vocht en vuil blijven liggen. Deze mat is eenvoudig schoon te maken met water en zelfs met een hogedrukreiniger. Het rubber is voorzien van een antislip profiel wat voorkomt dan spullen makkelijk gaan schuiven.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT