Opel Vivaro stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Opel Vivaro bestelauto - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een middelgrote bestelwagen van Opel, die sinds 2001 geproduceerd wordt. De Vivaro is een project van Renault en General Motors (het moederbedrijf van Opel). De ontwikkeling vond plaats in the Technocentre Renault in Parijs. General Motors produceert de tweede generatie bestelwagens als de Renault Trafic, Opel vivaro en de Vauxhall Vivaro. Nissan produceert het model in Barcelona als de Nissan Primastar. In 2014 kwam er weer een nieuw model Vivaro op de markt. Wederom is deze ontwikkeld door Renault. CarStyling heeft een breed assortiment wat betreft de Opel Vivaro. Pasvorm stoelhoezen Opel Vivaro van zeer hoogwaardig kwaliteit, Luxe velours automatten en natuurlijk voor de wintermaanden top kwaliteit Rubber automatten om het vocht en vuil buiten de auto te houden. Tevens bieden wij ook 3 verschillende soorten Laadvloermatten aan. Traanplaat rubber, Top Grip rubber en kunststof laadvloeren. De laadvloermatten zijn ideaal om de laadruimte van uw bestelwagen te beschermen.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT