Citroën Berlingo Stoelhoezen & Automatten | Rubber automatten voor de Citroën Berlingo - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is in 1997 ontworpen in samenwerking met Peugeot. De oorspronkelijke Berlingo werd in 1997 gelanceerd en de herziene versie in 2003. De Citroën Berlingo en de Peugeot Partner waren de eerste bestelwagens in deze categorie. Als snel volgde de Renault Kangoo en niet veel later de Opel Tour, Ford Tourneo Connect en de Volkswagen Caddy. Voor de Citroën Berlingo hebben wij skai leder pasvorm stoelhoezen Citroën Berlingo voor de uitvoering met 2 stoelen, 3 stoelen en de armsteun erbij. Naast stoelhoezen bieden wij ook automatten aan. Luxe velours automatten voor een luxe en zeer nette uitstraling maar ook rubberen automatten voor de natte wintermaanden. En dan komen we bij de laadvloermatten. Wij bieden 3 verschillende soorten laadvloermatten aan. We hebben ze in traanplaat motief, Top Grip motief en de kunststof variant.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT