Nissan Primastar stoelhoezen & automatten | Rubber automatten voor de Nissan Primastar - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Nissan Primastar

De Nissan Primastar is een bedrijfswagen die in 2001 op de markt kwam als vervanger voor de Nissan Vanette Largo en Cargo uit 2002. Er is zowel een benzinemodel als diesel model beschikbaar. De Primastar is identiek aan de Renault Trafic en de Opel Vivaro. CarStyling heeft verschillende producten voor dit type in het assortiment. De stoelhoezen Nissan Primastar zijn volledig pasvorm en zorgen voor een goede bescherming van uw oriignele bekleden. Bij eventuele verkoop later blijft de auto in optimale staat. Ook voor automatten bent u aan het juiste adres, of u nu Velours automatten of rubber automatten zoekt, alles is volledig op maat gemaakt voor de Nissan Primastar. Voor bescherming van de laadruimte hebben wij verschillende laadvloermatten te koop. De materialen waaruit u kunt kiezen zijn rubber en kunststof.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT