Laadvloermat | Laadvloer mat | Bescherming laadvloer | Rubber voor laadvloer | Bedrijfsauto - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Laadvloermatten van Rubber of Kunststof

Rust uw bedrijfsauto uit met een van onze laadvloermatten

Wanneer u een bedrijfswagen aanschaft, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat deze een zo lang mogelijk levensduur heeft. Een van de manieren waarop u dat kunt doen is door een van onze laadvloermatten in uw wagen te leggen of te laten leggen. Wij hebben een ruim aanbod met laadvloermatten zodat u vrijwel zeker het model kunt vinden dat u nodig heeft. Indien u een model heeft dat niet op onze website staat, dan kunt u ons contacteren zodat wij samen met u tot een oplossing kunnen komen. Wij kunnen zowel terwijl u wacht een mat aanpassen of ervoor zorgen dat u een 100% passende mat thuisbezorgd krijgt. Bestelt u bij ons voor 13:00 uur, dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden.

Uit welke laadvloermatten kan ik kiezen?

  •        Kunststof (TPE)
  •        Rubber Traanplaat
  •        Doe-het-zelf rubber

Elk van deze drie opties is in geval van juist gebruik vloeistofdicht, bestand tegen olie, benzine en schoonmaakmiddelen en kan eenvoudig gereinigd worden. De matten zijn elk antislip waardoor uw lading steviger staat en minder snel kan gaan schuiven. Welke vloer u moet kiezen? Wel dat is aan u maar we kunnen wel voor u van elke vloer de voor- en nadelen op een rijtje zetten.

De kunststof laadvloermat

Een groot voordeel van deze mat is, dat deze op een onregelmatige ondergrond gelegd kan worden. Uiteraard zijn ook hier grenzen aan, maar indien uw ondervloer iets oneffen is, dan kan deze mat alsnog gewoon gelegd worden. De mat wordt 100% op maat aan u geleverd met alle bijbehorende bevestigingsmaterialen.

De Rubber Traanplaat laadvloermat

Deze mat wordt 100% op maat aan u geleverd. Iets wat gezien kan worden als nadeel is dat deze mat op een effen ondergrond gelegd moet worden. Indien uw wagen een oneffen ondergrond heeft, is het advies om deze te effenen met een houten of kunststof plaat en daar de mat op te leggen.

...
Meer

Filter op merk

Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT