Laadvloermat doe-het-zelf (rubber antislip mat) - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Laadvloermat doe-het-zelf

Rubber antislip mat

Bent u op zoek een stijlvol antislip laadvloermat voor uw bestelbus? U kunt bij ons de zogenoemde ‘laadvloermat doe-het-zelf’ bestellen. U ontvangt dan per post een antislip rubber mat met uw gewenste afmeting. Deze kunt u die zelf op maat snijden met behulp van een scherp stanleymes. Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende laadruimte afmetingen. Komt u niet uit of wilt u een afwijkende afmeting hebben, graag een mail naar onze klantenservice sturen info@automattenopmaat.nl. Onze antislip rubbermatten zijn beschikbaar met een ProfiGrip of een traanplaat motief aan de bovenzijde. Bekijk het vergrootglas op de productpagina voor juiste motief. Er zit geen kwaliteit verschil tussen de twee. Het enigste verschil is dat de ProfiGrip rubber vloer heeft een iets betere antislip laag. Let op! Deze laadvloermatten worden op maat gesneden speciaal voor u door onze magazijn medewerkers. Eenmaal besteld kunt u de antislip rubber matten niet meer retourneren.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT