Infiniti automatten | kofferbakmat Infiniti - CarStyling
is toegevoegd aan uw winkelwagen
 010-3072857
  

Infiniti

Infinity is in Nederland nog niet heel bekend maar aan een sterke opmars bezig. Het is onderdeel van de luxe divisie van Nissan en begon de officiële verkoop in Noord Amerika op 8 november 1989. Het doel was te concurreren met de luxe merken van Lexus en Acura, die onderdeel zijn van Toyota en Honda. Momenteel richt het merk zich op het segment van de elektrische auto met als doel dat alle modellen vanaf het jaar 2021 hybride of volledig elektrisch zijn. Met de benoeming van het voormalig hoofd Roland Krüger van BMW Azië als president hoopt Infiniti Global Limited een grote rol te gaan spelen op de Chinese markt. Het land voorspelt de grootste afzetmarkt te gaan worden voor luxe auto's. De eerste Europese Infinity dealer opende de deuren in Parijs, gevolgd door een groot aantal andere steden waaronder Amsterdam en Rotterdam.


Over Carstyling

Carstyling
Gieterijstraat 51
2984 AB Ridderkerk
Bezoek op afspraak

KVK:  66191882
BTW-NR: NL002294189B83
IBAN: NL53ABNA0118840126

Verkoop van automatten en kofferbakmatten

Carstyling verkoopt 100% pasvorm automatten & kofferbakmatten voor de scherpste prijs.

Elke auto heeft een unieke indeling wat vraagt om matten die voor dat specifieke model op maat is gemaakt.

De automatten worden geleverd inclusief bevestigingssysteem.

Recensies

Maikel

Perfecte pasvorm en snelle levering Voor een Hyundai i20 2010 hebben we op maandag een set rubberen vloermatten besteld. Op dinsdag al keurig geleverd. De pasvorm is perfect ook voor de bevestiging aan de vloer aan de voorzijde. Heel tevreden over!

Rob

Goed en snel geholpen en het bedrijf goed mee gedacht voor het Juiste product

Johan

Een rubberen vloermat voor mijn auto bestelt: snelle opvolging, snelle levering en van goede klawiteit. Kortom: een tevreden klant

CONTACT